Brousse @ RE|CORE Festival Case Study

Draadloos netwerk en cashless betalingen:

Een nieuwe standaard voor festivals

· Satelliet internet,Festival,Tijdelijk internet,Cashless Payment System,Events

Efficiënte festivalervaringen creëren: de rol van Astro Rent en Entrytickets

Tijdens het Brousse @ RE|CORE festival op zaterdag 24 februari heeft Astro Rent, in samenwerking met Entrytickets, een cruciale technologische bijdrage geleverd om een vlotte festivalervaring te waarborgen. Deze samenwerking richtte zich op het faciliteren van een draadloos netwerk voor handheld apparaten, gebruikt voor zowel ticketverificatie als transacties met cashless payment kaarten (Entrywallet).

 

Brousse @ RE|CORE festival

 

Daarnaast was er voorzien in een secundair top-up netwerk, beschikbaar voor festivalgangers die mogelijk problemen ondervonden met hun mobiele dataconnectie. Dit netwerk stelde hen in staat hun Entrywallet te herladen, waardoor een ononderbroken toegang tot de cashless betalingsmogelijkheden gewaarborgd bleef.

De implementatie van deze oplossingen door Astro Rent had meerdere voordelen. Voor organisatoren betekende het een soepelere en snellere toegangscontrole en een verhoogde veiligheid door de vermindering van contant geld op het terrein. Voor aanbieders van cashless payment systemen, zoals Entrytickets, demonstreerde het de betrouwbaarheid en effectiviteit van hun systemen, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

 

Astro Rent installatie voor Brousse @ RE|CORE

- crew WiFi netwerk voor 30+ medewerkers

- topup WiFi netwerk voor 1200+ bezoekers

- 4 access points op strategische locaties voor optimale dekking

- onsite monitoring door medewerker van Astro Rent

- redundante satelliet internet verbinding

- 200+ meter bekabeling

Succesvolle samenwerking Astro Rent & Entrytickets:
Dé partnership voor cashless betalingen op festivals

De samenwerking tussen Astro Rent en Entrytickets bij het Brousse @ RE|CORE festival illustreert het potentieel van tijdelijke netwerkoplossingen in combinatie met cashless payment technologieën voor evenementen. Dit initiatief toont aan hoe belangrijk de juiste infrastructuur is voor de succesvolle implementatie van cashless betalingssystemen op festivals en evenementen.

 

Astro Rent en Entrytickets slaan de handen in mekaar

In een sector waar de verwachtingen en behoeften van bezoekers voortdurend evolueren, staat de samenwerking tussen Astro Rent en Entrytickets model voor innovatie en vooruitgang. Dit partnerschap biedt niet alleen een oplossing voor de uitdagingen van vandaag, maar zet ook de toon voor de toekomst van evenemententechnologie.

Ontdek meer over onze partner Entrytickets en hun Entrywallet oplossing op https://www.entrytickets.be 

Organiseert je ook een evenement en wil je net zoals Brousse zich geen zorgen willen maken over hoe ze online geraken neem dan zeker contact op met Astro Rent via verhuur@astrorent.eu of whatsapp +32 456 71 78 25.

Astro Rent logo

website: https://www.astrorent.eu
whatsapp: +32 456 71 78 25
email: verhuur@astrorent.eu