Nacht Der Nachten Case Study

Draadloos netwerk voor ticket scanning, cashless betalingen en topup

· Satelliet internet,Chiro Fuif,Tijdelijk internet,Cashless Payment System,Events

Nacht Der Nachten 2024 - de Chiro fuif in Hoeselt - heeft Astro Rent een tijdelijk netwerk geinstalleerd zodat de organisatie het kon gebruiken voor ticket scanning aan de inkom, betalingen verwerken om bonnen te kopen aan de bonnen stand en aan de verschillende togen om cashless af te rekenen.

De uitdaging voor Astro Rent was dat de locaties waar een draadloos netwerk vereist waren uiteen lagen. Naast een inkom met 3 loketten en een bonnen stand waren er nog 3 togen in 2 verschillende zalen en een tent. Dankzij een goede voorbereiding installeerden we een tijdelijk netwerk dat alle locaties toegang tot het internet verschafte in nog geen 2,5 uur!

broken image

De organisatie koos voor onze onsite permanentie. Onze ervaren medewerker, beschikbaar gedurende het gehele evenement, staat garant voor onmiddellijke ondersteuning en optimalisatie van het netwerk, zodat het team van Nacht Der Nachten zich volledig kon focussen op het slagen van hun evenement. Deze proactieve aanpak zorgt voor een vloeiende ervaring, met de zekerheid dat eventuele uitdagingen snel en efficiënt worden aangepakt. Met Astro Rent kozen zij voor gemoedsrust en een naadloze connectiviteit.

broken image

Voor de organisatie betekende de installatie van Astro Rent dat ze vlot aan de inkom de tickets konden valideren. Daarnaast zorgt een cashless betalingssysteem voor een grotere veiligheid doordat er minder contant geld op de verschillende locaties aanwezig zijn. In dit geval kozen zij voor de gespecialiseerde firma Entrytickets en hun Entrywallet oplossing. Hun uitgebreid en eenvoudig systeem voor ticketing en cashless betaling systemen konden dankzij de aanwezigheid van ons tijdelijk netwerk vlot en efficiënt gebruikt worden.  

Voor alle evenementen die op zoek zijn naar een innovatieve en makkelijk te gebruiken oplossing voor ticketing en cashless payments raden we zeker aan om hun te ontdekken op https://www.entrytickets.be 

 

broken image

Enkele statistieken van dit evenement:

- 6 access points op de verschillende locaties voor een goede dekking

- onsite monitoring door medewerker van Astro Rent voor het vlot verloop van het netwerk tijdens het evenement

- satelliet internet verbinding

- 400+ meter bekabeling

 

Organiseer je ook een evenement en wil je net zoals Nacht Der Nachten zich geen zorgen willen maken over hoe ze online geraken neem dan zeker contact op met Astro Rent via

verhuur@astrorent.eu of whatsapp +32 456 71 78 25.

broken image

Website: https://www.astrorent.eu
Whatsapp: +32 456 71 78 25
Email: verhuur@astrorent.eu