• Diensten

  broken image

  Event WiFi

  De dag van vandaag is WiFi alomtegenwoordig op zowat elk evenement. Astro Rent kan op een korte tijd een volledig WiFi netwerk online brengen met internet toegang. Of het nu voor een WiFi zone is, een beurs(stand) of een festival. Het kan allemaal.

  broken image

  Crew WiFi

  Op een evenement werkt bijna evenveel volk als in een gemiddeld bedrijf. Al deze mensen vlot met elkaar verbinden en toegang geven tot het internet kan dan ook cruciaal zijn voor het slagen van een evenement. Astro Rent zet voor jouw crew een apart WiFi netwerk op met de optie voor ook bekabelde toestellen aan te sluiten en een internet verbinding.

  broken image

  Cashless en closed loop systemen

  De nieuwste trend zijn cashless betalingen op evenementen, zij het via betaalterminals of volledig closed loop systemen. Ze hebben beide iets gemeen, namelijk ze moeten verbonden zijn met een centraal systeem om de verwerkingen te kunnen voltooien. Astro Rent zet in korte tijd een volledig netwerk op om deze systemen online te brengen.

  broken image

  IOT en Asset monitoring

  Op meer een meer evenementen zie je de opkomst van IOT en asset monitoring systemen opkomen. Veel van die systemen zijn op 4G/5G gebasseerd. Probleem is echter dat in drukke gebieden die netwerken niet altijd voldoende voorzien zijn. Zo kan het dus gebeuren dat je belangrijke inzichten verliest. Astro Rent biedt de mogelijk om deze systemen te koppelen op een tijdelijk netwerk dat als versterking of backup kan dienen om zeker te zijn dat deze data steeds ter beschikking is.

  broken image

  Live Streaming

  Wil je je evenement streamen voor het grote publiek heb je hier een betrouwbaar netwerk en een stabiele internet verbinding voor nodig. Astro Rent kan deze aanbieden. Onze redundante oplossing speciaal ontwikkeld voor dit type toepassingen zorgt ervoor dat iedereen kan meegenieten.

  broken image

  Onsite support

  Bij Astro Rent begrijpen we dat iedereen zijn specialiteit heeft. Dat tijdelijke netwerken daar niet bij zit snappen we helemaal. Dankzij onze onsite support is er iemand van Astro Rent aanwezig tijdens jouw evenement. Dat kan bij de opstart/opening zijn, tijdens de drukke tijden of gewoon gedurende het hele evenement. We helpen jullie met verbinden op het netwerk, lossen problemen op en monitoren het netwerk actief. Zo weten wij vaak voor onze klanten wanneer we ergens nodig zijn.

  broken image

  Site survey

  Organiseer je een evenement en wil je een idee krijgen van welk type tijdelijk netwerk het beste zou passen dan kunnen we bij Astro Rent een site survey doen. Hier testen we dan de verschillende mogelijkheden. Deze survey is kosteloos als je erna ook een project bij Astro Rent afneemt.

 • Interesse in onze diensten?

  Aarzel niet en boek hieronder vrijblijvend een (online) kennismakingsgesprek