• Festivals & pop-up evenementen

 • Astro Rent voor festivals & pop-up evenementen

  Door te investeren in een tijdelijk netwerk met internetverbinding, kunnen organisatoren van pop-up evenementen en festivals hun evenementen efficiënter, veiliger en winstgevender maken.

 • Efficiënte organisatie

  Met een betrouwbare internetverbinding kunnen organisatoren eenvoudig in contact blijven met hun teams, wat zorgt voor een soepeler coördinatie van taken en snelle aanpassingen wanneer nodig.

  Naadloze transacties

  Elektronische betalingen worden steeds gangbaarder. Door een directe internetverbinding kunnen betalingen snel en veilig worden verwerkt, wat de verkoop kan verhogen en de behoefte aan contant geld minimaliseert.

  Directe marketingmogelijkheden

  Organisatoren kunnen actuele aanbiedingen, nieuwtjes of aankondigingen meteen delen via sociale media of e-mail, wat helpt om de interesse van potentiële klanten te wekken of bestaande klanten te behouden.

  Gegevensverzameling

  Een internetverbinding stelt organisatoren in staat om snel feedback te verzamelen over hun evenement, waardoor ze hun aanpak kunnen verfijnen voor toekomstige edities.

  Flexibiliteit

  Een tijdelijk netwerk kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het evenement, waardoor organisatoren het meeste uit hun setup kunnen halen zonder te investeren in een permanent netwerk.

  Veiligheid

  In geval van een noodsituatie biedt een directe internetverbinding organisatoren de mogelijkheid om snel informatie te delen met relevante partijen of hulpdiensten.

 • Referenties

  Bekijk hier enkele van onze referenties

  broken image

  WestelFest 2024

  3 & 4 mei - Westerlo

  broken image

  Nacht der Nachten

  30 maart 2024 - Hoeselt

  broken image

  Brousse @

  RE | CORE

  24 februari 2024 - Hasselt

  broken image

  Sunkissed Apero

  15 & 16 september 2023 - Zonhoven

 • Contacteer ons