Sunkissed Apéro koos voor Astro Rent

· Satelliet internet,Tijdelijk internet,Jeugdvereniging,Festival,Cashless Payment System

Een openluchtevent met respect voor de natuur, dat was het idee achter ‘Sunkissed Apéro’ in Zonhoven. De mensen achter The Collision Events hielden hun eerste editie op 16 en 17 september 2023.

broken image

Omdat de locatie van het festival in een park plaatsvond was het geen evidentie om hun betaalsysteem van betrouwbaar internet te voorzien. Daarom deden ze een beroep op Astro Rent. Dankzij een tijdelijk netwerk met een satelliet verbinding konden ze zonder problemen hun betaalsysteem gebruiken. De stabiele verbinding maakte het mogelijk voor de crew van het festival de bezoekers vlot en veilig te laten betalen.

broken image

Enkele statistieken:

— in totaal waren er 110 clients verbonden met het netwerk.

— werd er voor een goede 65 GB aan data verbruikt.

— was internet snelheid tussen de 175 Mbps en 225 Mbps (download) en 30 mbps en 45 mbps (upload)

Door de hoeveelheid van bezoekers was het op een gegeven moment moeilijk om vlot via 4G te surfen. De organisatoren besloten daarop om tijdelijk een draadloos netwerk te voorzien waardoor de bezoekers alsnog vlot en veilig konden betalen.

Tot slot laten we graag Seppe Decoutere — één van de organisatoren — nog aan het woord:

Astro Rent bezorgde ons met hun satelliet internet de perfecte netwerk oplossing voor een terrein dat anders geen netwerk zou hebben. Voor een organisatie zoals ons is een oplossing van dit formaat nodig. Een stabiele netwerkomgeving is uiterst belangrijk voor het top up kaartjes systeem wat we uitrolden op ons eerste event. Kassa’s en bankcontact bleven 2 dagen perfect online dankzij een stabiele netwerk verbinding. — Seppe Decoutere

Organiseert u ook een evenement en wil u net zoals Sunkissed Apéro zich geen zorgen willen maken over hoe ze online geraken neem dan zeker contact op met Astro Rent via verhuur@astrorent.eu of whatsapp +32 456 71 78 25.

 

broken image

website: https://www.astrorent.eu
whatsapp: +32 456 71 78 25
email: verhuur@astrorent.eu